torsdag 16 september 2010

Hampus, är det här för intimt?

Kom precis hem från rep med bandet. Slog upp fingret med trumpinnen, men som tur hittade jag ett feet grymt plåster. Brunt var det. Fint sådär. Jag är feet kissnödig.

Har ni förresten tänkt på att det finns tre olika sorters toapapper? 
Det finns det första, normala pappret, som man kan dra och som lossnar när man drar lite åt sidan.

Men sen finns det även det pappret som beter sig totalt randome och lossnar utan att man i stort sett ens rört det. Räcker ofta med att man tittar på det för att första rutan ska lossna. Där måste man alltså rulla själva rullen för att få lite papper, annars sitter man där och drar lååångsamt i pappret, försiktigtförsiktigtförsiktigt för att pappret inte ska lossna för tidigt från rullen. Men tyvärr. Den här sortens toapapper är inte något vidare samarbetsvilligt. Precis när man fått ut en ruta så RITSCH lossnar den. Ååh, här sitter jag med hundra isärtagna toapappersrutor: Jippie! Not.

Den tredje och sista sortens toapapper är precis tvärt om. Man rullar ut det man ska ha, men när man ska riva av den får rullen total flipp och börjar super-spinna och rullar ut två meter papper. Suuuck. Saken är den att detta händer varenda gång du försöker riva av pappret. Super-spinn-flipp. Så sitter man där med tio meter toapapper i händerna. Feet nice! Not.

Nu måste jag verkligen kissa.

Lyssna förresten på Karl X Johan. Blandning av Disney (?!), Cut Copy och The Sound of Arrows, med ett sound som liknar Hurts... Väldigt, väldigt bra.

Karl X Johan - Flames



Hej idag skulle jag inte vilja hälsa till alla som läste inlägget om sylten men INTE lämnade någon kommentar. Gaghbrjumpt?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar